organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος Οστεοπόρωσης στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Δάφνης – Υμηττού

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Δάφνης-Υμηττού και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ προληπτικό έλεγχο και εκδήλωση ενημέρωσης για την Οστεοπόρωση με θέμα: Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την  αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης

Ο προληπτικός έλεγχος απευθύνεται σε  άτομα κάθε  ηλικίας και βασικός στόχος του είναι η ενημέρωση γύρω από την ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, την ΠΡΟΛΗΨΗ και την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της.

Η εξέταση θα διεξαχθεί την Τετάρτη  21 Οκτωβρίου 2020 από τις  10:00 π.μ. έως 13:00μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού ( Πλατεία Ηρώων  Πολυτεχνείου 1, Υμηττός), υπό την επίβλεψη του Ιατρού –Ενδοκρινολόγου κ. Αθανάσιου Καραχάλιου.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού και θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες θα σας επικοινωνήσει η κ. Έλενα Γαβριήλ (Νοσηλεύτρια Δημοτικών Ιατρείων – ΚΕΠ Υγείας), τηλ: 2109769598 και ώρα 09:00π.μ έως 14:00μ.μ. καθημερινά.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους σε ηλικία να παρακολουθούν θέματα υγείας, ακόμη και αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Πηγή

19 Οκτωβρίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.