Το Κοινωνικό Οδοντιατρείο Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην οδό Δαναϊδων 9.
Πηγή
(Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση στοιχείων)
Η πρωτοβουλία (κατά την τελευταία αναζήτηση σχετικά με αυτήν, στις 23/06/2017) δείχνει να παραμένει ενεργή
31 Οκτωβρίου, 2012
Posted by
organosi20 |
Χωρίς κατηγορία | Ετικέτες: δήμος |
no comments
Αναρωτιέστε αν τα καύσιμα που χρησιμοποιείτε για το αυτοκίνητο ή τον καυστήρα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ή είναι ακατάλληλα και δημιουργούν προβλήματα στις μηχανές; Αρκεί να προσκομίσετε ένα μπουκαλάκι με δείγμα του καυσίμου στο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου υγρών καυσίμων του τμήματος τεχνολογιών αντιρρύπανσης του ΤΕΙ δυτικής Μακεδονίας, για να λύσετε όλες τις απορίες σας, εντελώς δωρεάν και με πιστοποίηση ISO!
Μία μοναδική στην Ελλάδα υπηρεσία από πανεπιστημιακό ίδρυμα, θα παρέχει στους πολίτες, από 6 Νοεμβρίου, το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου υγρών καυσίμων καθώς ο κάθε πολίτης, φορέας ή υπηρεσία θα μπορεί να πληροφορείται για τις τιμές καταλληλότητας των ιδιοτήτων των υγρών καυσίμων που χρησιμοποιούνται για θέρμανση και κίνηση, μέσω ειδικών αναλύσεων.
«Το εργαστήριο μπορεί να παρέχει 14 αναλύσεις (πυκνότητα, υγρασία, ιξώδες, θερμαντική ικανότητα, αγωγιμότητα, στερεά κ.τλ.) που να πιστοποιούν την καταλληλότητα ή όχι ως προς τις συγκεκριμένες ιδιότητες του καυσίμου, σύμφωνα με τις τιμές που ορίζει η νομοθεσία για το κάθε καύσιμο» εξηγεί στο ΑΜΠΕ ο υπεύθυνος του εργαστηρίου, επίκουρος καθηγητής Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης, υπογραμμίζοντας ότι οι αναλύσεις θα είναι πιστοποιημένες με το ISO 9001:2008.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο καθηγητή, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να φέρνει δείγμα από υγρό καύσιμο στο εργαστήριο προκειμένου να μάθει αν πληρούνται όλες οι προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος.
«Με τις αναλύσεις που θα κάνουμε θα πιστοποιούμε αν έχει όλες τις απαιτούμενες ιδιότητες για να θεωρείται κατάλληλο. Θα ψάχνουμε δηλαδή- για παράδειγμα- αν έχει στερεά, αν έχει νερό, την αγωγιμότητα και την πυκνότητά του προκειμένου να μη δημιουργούνται προβλήματα στους κινητήρες» λέει ο κ.Τσανακτσίδης.
Το εργαστήρι θα παρέχει στους ενδιαφερόμενους και σκεύη δειγματοληψίας και σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα μπορεί να δεχτεί έως 40 δείγματα την εβδομάδα. «Τα αποτελέσματα των αναλύσεων θα δίνονται μέσα σε μία βδομάδα, χρόνος που εξαρτάται βέβαια και από τον αριθμό των ιδιοτήτων που θα μας ζητηθεί να ερευνήσουμε» ξεκαθαρίζει ο κ.Τσανακτσίδης, ο οποίος μαζί με τους Σταύρο Χρηστίδη, Msc χημικό, υπεύθυνο ποιότητας και Γιώργο Τζηλαντώνη, τεχνολόγο μηχανικό, υπεύθυνο αναλύσεων, θα κάνει τις αναλύσεις.
Πηγή
31 Οκτωβρίου, 2012
Posted by
organosi20 |
Νέα και ενδιαφέροντα | |
no comments