organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δήμος Φλώρινας ενόψει Πάσχα

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν τις ημέρες των εορτών του Πάσχα σε κατοίκους με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, συγκεντρώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια.

Τα προς συγκέντρωση είδη αφορούν:

  • Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας, όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κ.α.
  • Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων οδοντόκρεμες κ.α.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας (Δ/νση: Ταγμ. Σωτηρίου 2), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Έως Παρασκευή 31/03/2023, από τις 09:00 έως 14:00).

Πληροφορίες στα τηλ. 2385044511 & 2385044520.

Κατά τη συγκέντρωση των ειδών θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία από την Covid-19.

Πηγή

16 Μαρτίου, 2023 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.