organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα, διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023. Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

          Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν: 

• Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 στο χώρο της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Κ.Α.Π.Η.) Ζεφύρου 2 Βούλα και ώρες 10:00-13:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του κου Τάσιου Νικόλαου, Ορθοπαιδικού.

• Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού την Τρίτη 14/03/23 στα τηλέφωνα 2132019921 και ώρες 09.00-13.00.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη και αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Πηγή

14 Μαρτίου, 2023 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.