organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

«Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς

Θεατρική παράσταση με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, διοργανώνει η  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων, στις 21 και 22/01/2023 ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Η θεατρική ομάδα «Φύρδην Μίγδην» του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας θα παρουσιάσει το έργο  του Θόρντον Ουάιλντερ « Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ». Το έργο αγγίζει με ευαισθησία και τρυφερότητα την πεμπτουσία της ζωής. Καθημερινές, σημαντικές ή ασήμαντες στιγμές που ο χρόνος σβήνει από τη μνήμη με το πέρασμά του, φωτίζονται αριστουργηματικά για να αναδείξουν τη μαγεία που κρύβεται πίσω από όλα όσα καθόρισαν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό την πορεία και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης. 

Η ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Καλαμαριάς», διασφαλίζοντας την σταθερή τροφοδοσία οικογενειών κάθε μήνα. Διαθέτει τα προϊόντα στους ωφελούμενους της δομής με τρόπο που να εξασφαλίζεται η ισονομία και η αξιοπρέπειά τους.

Πηγή

19 Ιανουαρίου, 2023 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.