organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δήμος Αμαρουσίου: Ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε είδη ατομική υγιεινής και τρόφιμα

Κάλεσμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής απευθύνει ο δήμος Αμαρουσίου.

Οι ανάγκες σε είδη ατομικής υγιεινής είναι οι εξής:

-χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες), σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνι

-απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων

-σερβιέτες, παιδικές πάνες, πάνες ενηλίκων, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες

Επιπλέον, υπενθυμίζονται οι διαρκείς ανάγκες σε τρόφιμα:

-τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως ελαιόλαδο, ντοματοχυμοί, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια (φασόλια, φακές, ρεβύθια), γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, καφές.

-Νωπά όπως κρέας, γαλακτοκομικά, φρούτα, λαχανικά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 9, στο Μαρούσι. Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Τηλ. επικοινωνίας: 213.20.31.921, 922, & 210 8020861 – email:  pantopoleio@maroussi.gr

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ο δήμος Αμαρουσίου λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο και Συσσίτιο για τη στήριξη ευάλωτων και ευπαθών ομάδων. Η λειτουργία τους χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Αττική  2014 – 2020» και στηρίζει εκατοντάδες δημότες σε καθημερινή ή τακτική βάση.

Σε σταθερή και τακτική βάση διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία και παιχνίδια κ.α., σε ωφελούμενα άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα γίνεται παροχή συσσιτίων σε σταθερή και τακτική βάση σε ευάλωτα νοικοκυριά που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Πηγή

22 Σεπτεμβρίου, 2022 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.