organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κάλεσμα εθελοντών εκπαιδευτών για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει και φέτος τον επιτυχημένο θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», παρέχοντας δωρεάν πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές απόρων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών, που έχουν θέληση για μάθηση και κυνηγούν το όνειρο για την πρόσβαση τους, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων λειτουργεί από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 16:00 έως τις 21:00, στις εγκαταστάσεις του νεόδμητου κτιρίου του 41ου Γυμνασίου Αθηνών, επί της οδού Πάτμου 11-13, στα κάτω Πατήσια. Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή παρέχεται αφιλοκερδώς από εθελοντές εκπαιδευτικούς. Ο Δήμος Αθηναίων παρέχει τη φύλαξη και καθαριότητα του χώρου,τη γραμματειακή υποστήριξη, την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και όλα τα αναλώσιμα.

Εάν είστε εκπαιδευτικός, εν ενεργεία ή συνταξιούχος, άνεργος ή φοιτητής στα τελευταία έτη σπουδών και επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εθελοντική αυτή δράση εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, καλείσθε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας υποβάλλοντας άμεσα το αίτημά σας συνοδευόμενο από το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση koinoniko.frontistirio@athens.gr

Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, χορηγείται σε κάθε εθελοντή – εκπαιδευτή “Βεβαίωση Παροχής Εθελοντικού Διδακτικού Εργου”, στην οποία αναφέρεται επακριβώς το εθελοντικό έργο που επιτέλεσε ο εθελοντής – εκπαιδευτής, ο χρόνος διάρκειάς του καθώς και οι διδακτικές ώρες εθελοντικής απασχόλησής του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τις πρωινές ώρες στα τηλέφωνα του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικής Ηλικίας Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης 2132082924 – 2132082923,και τις απογευματινές στο τηλέφωνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου 2108655273, από τις 16:00-21:00.

Πηγή

7 Σεπτεμβρίου, 2022 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.