organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Πρόσκληση σε εθελοντική συνεισφορά καθηγητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πειραιά που λειτουργεί η ΚΟΔΕΠ

Πρόσκληση σε εθελοντική συνεισφορά καθηγητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πειραιά που λειτουργεί η ΚΟΔΕΠ

H Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά – ΚΟΔΕΠ, υλοποιεί εδώ και 10 χρόνια μία πληθώρα δράσεων κοινωνικής και υλιστικής υποστήριξης ευάλωτων δημοτών και κατοίκων του Πειραιά, με βασικότερη από αυτές τη δράση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Διδακτική Αλληλεγγύη». Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, παρέχοντας υπηρεσίες υποστηρικτικής διδασκαλίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, καθώς και προετοιμασία Πανελληνίων εξετάσεων.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, λειτουργεί ήδη με την παρουσία 13 Εθελοντών καθηγητών, στο χώρο του 10ου Γυμνασίου Πειραιά που έχει παραχωρηθεί για αυτή τη χρήση, Δευτέρα – Παρασκευή 16.00 – 21.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00. Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται με πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται βάσει νόμου για τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Με την παρούσα πρόσκληση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία του Πειραιά, απευθύνουμε έκκληση εάν κάποιος επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα των εθελοντών καθηγητών να επικοινωνήσει μαζί μας. Κάθε συνεισφορά είναι εξαιρετικά χρήσιμη προκειμένου να ενισχυθεί στο μέγιστο ο θεσμός και η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Οι ειδικότητες που έχουμε ανάγκη είναι: φιλόλογοι, μαθηματικοί, χημικοί και καθηγητές ξένων γλωσσών (ειδικά αγγλικά και γαλλικά).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εθελοντικά σε αυτήν την προσπάθεια παρακαλώ να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εθελοντισμού (Πλατεία Κοραή 1, κάτω από το Δημαρχείο), είτε στο τηλέφωνο 2132022660, είτε μέσω email: ethelontismos@piraeus.gov.gr και στέλεχος της ΚΟΔΕΠ θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Πηγή

16 Νοεμβρίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.