organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δήμος Γλυφάδας: Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες των μαθητών της πόλης μας

Τετράδια, μολύβια, κασετίνες και όλα τα είδη που χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο θα συγκεντρωθούν και φέτος για τους μαθητές της Γλυφάδας. Είναι μια δράση που διοργανώνει ο δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας κάθε Σεπτέμβριο τα τελευταία χρόνια και θα διαρκέσει πέντε ημέρες –από τις 6 έως τις 10 του μήνα- από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ για να δοθεί σε όλους όσοι το επιθυμούν, η δυνατότητα να προσφέρουν.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που γεμίζει χαρά όσους συμμετέχουν, ενώ παράλληλα αποτελεί ανάσα για τις οικογένειες οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προβούν στην αγορά των ειδών αυτών.

«Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει και – όπως κάθε χρόνο – είμαστε όλοι εδώ για να στηρίξουμε τους μαθητές της πόλης μας με κάθε τρόπο», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Αναβαθμίζουμε και συντηρούμε τις σχολικές εγκαταστάσεις – θα επανέλθω αναλυτικά – και φροντίζουμε παράλληλα, ειδικά τη φετινή χρονιά με τις συνέπειες της πανδημίας σε πολλά νοικοκυριά της πόλης μας να είναι ορατές, να καλύψουμε και τις ανάγκες πολλών μαθητών που χρειάζονται τη συνδρομή μας για να ξεκινήσουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις το σχολικό έτος. Οι μικροί μας φίλοι, λοιπόν, χρειάζονται τσάντες, τετράδια, μολύβια και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καινούργια σχολική χρονιά. Ο δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας, γεμίζουμε και φέτος τις σχολικές τσάντες.  Από τις 6 ως τις 10 Σεπτεμβρίου, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, όλοι μαζί φροντίζουμε οι μαθητές της πόλης μας, χωρίς εξαιρέσεις, να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με όλα τα απαραίτητα εφόδια».

Πηγή

2 Σεπτεμβρίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.