organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Νέα Σμύρνη: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

O Δήμος Νέας Σμύρνης στηρίζει ενεργά το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το οποίο μέσα στην οικονομική και κοινωνική κρίση εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στη μάθηση σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του στις Πανελλαδικές εξετάσεις, που είναι και φέτος πολύ μεγάλο, απέδειξε πως η δουλειά που γίνεται από όλες τις πλευρές είναι σοβαρή και στοχευμένη στην πρόοδο και την επιτυχία των παιδιών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης περιμένει αιτήσεις, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματα που προσφέρονται σε μαθητές οικονομικά αδύναμων ή άπορων οικογενειών, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις κατατίθενται από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 16.00 – 19.00, στις εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου (1ος όροφος,, Κοραή 20, τηλ 210 9344748), όπου διεξάγονται και τα μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kfdns@neasmyrni.gr.

Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τη χρονιά που πέρασε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο γράφτηκαν και παρακολούθησαν μαθήματα 170 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και απόφοιτοι. Οι εθελοντές καθηγητές ανήλθαν σε 45. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης τους ευχαριστεί θερμά για αυτή τους την προσφορά, όπως επίσης την κυρία Ματίνα Λινού, διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου, την κυρία Τζένη Αντωνιάδου, Διευθύντρια του 1ου Λυκείου, οι οποίες εκτός από τον χώρο που παραχώρησαν, παραδίδουν εθελοντικά μαθήματα στα παιδιά, την κυρία Βαγιούλα Τζοβάρα, η οποία είναι πάντοτε παρούσα υποστηρίζοντας γραμματειακά την όλη προσπάθεια, τις κυρίες Ρέα Φλώρου και Ρίτα Λευκαδίτου, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα είχε οργανωθεί σωστά η όλη προσπάθεια και φυσικά τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Πολύδωρο Συρίγο για την πλήρη στήριξη στο πρόγραμμα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Τμήματος Παιδείας Νεότητας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Νέας Σμύρνης: 213 2025 909-831. Email: adpaideias@neasmyrni.gr

Πηγή

1 Σεπτεμβρίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.