organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Παλλήνη: Κάλεσμα για εθελοντές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης λειτουργεί ανελλιπώς από το 2010.

Καλύπτει τις ανάγκες συμπολιτών μας που δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους την πρόσθετη στήριξη για τις σπουδές τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση .

Όλα αυτά τα χρόνια δεκάδες εθελοντές καθηγητές με υψηλό αίσθημα προσφοράς, έδωσαν ανιδιοτελώς τον καλύτερο εαυτό τους και είδαν με ικανοποίηση τους κόπους τους να δικαιώνονται τους δε μαθητές τους να προοδεύουν και να τους κάνουν υπερήφανους .

Κάθε χρόνο τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας ήταν εντυπωσιακά.

Τη φετινή δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας του covid19 τα μαθήματα συνεχίστηκαν με κάθε δυνατό τρόπο και τα αποτελέσματα δικαίωσαν τις προσδοκίες μας .

Οι μαθητές μας της Γ΄ Γενικού Λυκείου ,ΕΠΑ.Λ. και Δ ΄Εσπερινού Λυκείου πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ σε ποσοστό 70%.

Προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή και να αναπληρωθούν εθελοντές καθηγητές που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν πλέον να είναι μαζί μας ,προκύπτει η ανάγκη στελέχωσης του Φροντιστηρίου μας από, Φιλολόγους Γυμνασίου- Λυκείου Φυσικό Λυκείου και Μαθηματικό για τις δύο πρώτες τάξεις του Γυμνασίου (σε περιβάλλον απολύτως προστατευμένο σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ).

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (οδός Έντισον 3, Παλλήνη ) και στο τηλ.2106666782 (κ.Ανδριάνα Βαμβακίτου) ώρες: 15:00μμ-20:00μμ τις εργάσιμες ημέρες.

Πηγή

14 Σεπτεμβρίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.