organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Άλιμος: Κάλεσμα σε εθελοντές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου προσκαλεί εθελοντές καθηγητές για την ενίσχυση της λειτουργίας του κατά το σχολικό έτος 2019 – 2020. Καλούνται Φιλόλογοι, Κοινωνιολόγοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί, Βιολόγοι, καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί με ειδικότητα στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) και Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ), ώστε να ενισχυθεί το δυναμικό των εκπαιδευτικών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Επιπλέον, καθώς θα συνεχιστεί η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, προσκαλούνται εθελοντές δάσκαλοι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλίμου είναι η ενίσχυση μαθητών/-τριών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες και η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που κατοικούν στο Δήμο Αλίμου. 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου) και σε σχολικές αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Αλίμου (Κουμουνδούρου 19, Άνω Καλαμάκι). Ώρες Λειτουργίας: 15:00 – 20:00. 

Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές εκπαιδευτικούς βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί μπορούν να καλούν στο 213. 2008043 ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: koinoniko.frontistirio@alimos.gr. Υπεύθυνη: κα Δήμητρα Αιγινίτη.

Πηγή

4 Ιουλίου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.