organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Βύρωνας: Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους και κάλεσμα σε δράση κοινωνικής προσφοράς

Η δράση “Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους” της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα» που παρασκευάζει και προσφέρει αφιλοκερδώς τα γεύματα που διανέμονται, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/7/2019 και ώρα 12:00, στο Πάρκο “Καραολή και Δημητρίου” (πλησίον Νέας Ελβετίας και Καραολή & Δημητρίου) όπου σας προσκαλούμε να μαγειρέψουμε και να γευματίσουμε. Στόχος μας είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.

Στην εκδήλωση τα υλικά που θα χρειαστούν για την παρασκευή των γευμάτων προσφέρονται από δωρεές ιδιωτών που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής την ημέρα αυτή, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται και αφορά όλους μας.

Ελάτε όλοι μαζί να απολαύσουμε γεύματα αγάπης και να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης!!!

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ελαιόλαδο, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, ντοματοχυμό, γάλα) με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου μας.

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο-Παροχή Συσσίτιου). Τηλέφωνο: 210-7653054. Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr

Πηγή

4 Ιουλίου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.