organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας στο Πασχαλινό Χωριό για τις αδύναμες οικογένειες

Από την ανακοίνωσή τους:

Οι γιορτές του Πάσχα πλησιάζουν, κι όλα τα νοικοκυριά κάνουν τις προετοιμασίες τους για να γιορτάσουν με χαρά αυτές τις άγιες μέρες. Υπάρχουν όμως και νοικοκυριά, χτυπημένα περισσότερο από την κρίση, που δεν έχουν την υλική δυνατότητα να συμμετέχουν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή…

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, που όλο τον χρόνο με τις πολυποίκιλες δράσεις τους φροντίζουν όσο μπορούν να βοηθήσουν τον αγώνα επιβίωσης πολλών δεκάδων άπορων οικογενειών, δε θα μπορούσαν να μην κάνουν κάτι και γι αυτές τις γιορτινές ημέρες! 

Από καιρό οι εθελοντές μας, με μεράκι και αγάπη, ετοιμάζουν πασχαλινά στολίδια και λαμπάδες, που θα διατεθούν, για να μπορέσουμε να εφοδιάσουμε με τρόφιμα το πασχαλινό τραπέζι των φτωχότερων συμπολιτών μας. Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα, αλλά και ευχάριστες δραστηριότητες για τα παιδιά, μπορείτε να τα βρείτε αν επισκεφτείτε το ξύλινο σπιτάκι των Ενεργών Πολιτών που μας παραχωρεί ευγενικά ο Δήμος Λαρισαίων στο Πασχαλινό Χωριό της Πλατείας Ταχυδρομείου, από το Σάββατο 13 Απριλίου, ως την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Σας περιμένουμε, να βοηθήσουμε μαζί τους συμπολίτες μας που ανεβαίνουν τον καθημερινό Γολγοθά τους, και να αναστήσουμε το χαμόγελο της ελπίδας στα ποτισμένα με χολή χείλη τους! 

Πηγή

12 Απριλίου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.