organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Βύρωνας: Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίων με Τρόφιμα μακράς διαρκείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2-4-2019 & την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στις 23-4-2019, οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα με την υποστήριξη του Φορέα “ΔΕΣΜΟΣ” που μας χορηγεί τα βιβλία, πραγματοποιούν το 2ο  Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Δομών. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν βιβλία της αρεσκείας τους και αντί χρημάτων να προσφέρουν τρόφιμα, όπως όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, ντοματοχυμό και ελαιόλαδο.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας επί της Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα) από την 1-4-2019 έως 30-4-2019 (εκτός Σαββάτου & Κυριακή) τις ώρες 10:00 έως 16:00. Επιπλέον ενόψει  εορτών  για τις μέρες Δευτέρα 15-4 και Πέμπτη 18-4 τα γραφεία μας θα παραμείνουν ανοιχτά και τις απογευματινές ώρες  έως 8:00μμ προκειμένου να επισκεφτείτε το Ανταλλακτικό μας Παζάρι σε ένα φιλόξενο πασχαλινό περιβάλλον με παραδοσιακά κεράσματα σε γλυκά και ποτά.

Στόχος μας είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

Ελάτε να ανταλλάξουμε δώρα  για μικρούς και μεγάλους επιλέγοντας βιβλία της αρεσκείας σας  που θα χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα και προσφέροντας τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερηθεί βασικά αγαθά από το Πασχαλινό τραπέζι!

Όλα τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν από τη δική σας κοινωνική προσφορά, θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο & Παροχής Συσσιτίου), Τηλέφωνο: 210 7653054

Πηγή

27 Μαρτίου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.