organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ξεκίνησε το πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής στη Τούμπα

Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής για τους κατοίκους της Τούμπας, που έχει διάρκεια ενός έτους και περιλαμβάνει δεκαοχτώ ειδικότητες, ξεκίνησε από την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου η 4η Δημοτική Κοινότητα, σε συνεργασία με τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου “Γιατροί εντός Συνόρων”.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του προγράμματος συμμετέχουν τρείς γιατροί με τρεις διαφορετικές οι ειδικότητες και συγκεκριμένα οι: Λάμπρος Ραζής, (χειρουργός– οφθαλμίατρος), Γιάννης Θεοδωράκης (χειρουργός –ουρολόγος) και Κατερίνα Μαχτοπούλου (καρδιολόγος).

Στο 2ο τρίμηνο (1η Ιανουαρίου-τέλος Μαρτίου) του προγράμματος, συμμετέχουν άλλες έξι ειδικότητες και αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είναι όλοι εξειδικευμένοι καθηγητές, διευθυντές κλινικών και ιατρικών μονάδων και ότι στο τέλος του κάθε τριμήνου πραγματοποιείται απολογισμός του εγχειρήματος.

Σε εκδήλωση της 4ης Δημοτικής Κοινότητας που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 2012, οι δημότες που παραβρέθηκαν ενημερώθηκαν σχετικά με το πρόγραμμα και προς τους ενδιαφερομένους δόθηκαν παραπεμπτικά, για τους αρμόδιους γιατρούς και τις ειδικότητες που συμμετέχουν. Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Δημήτριος Κανάκης ο οποίος εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σημειώνοντας ότι λειτουργεί υποδειγματικά, με μεγάλη συμμετοχή των δημοτών που αγκάλιασαν το πρόγραμμα και ότι με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη θα υιοθετηθεί και από τις άλλες Δημοτικές Κοινότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν τις εγγραφές τους και να απευθύνονται στα γραφεία της 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Κλεάνθους 72-περιοχή Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας) στα τηλέφωνα: 2310 915001(μέσω τηλ. κέντρου), 2310 944-484, fax: 2310 939797.

Πηγή

10 Οκτωβρίου, 2012 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.