organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δωρεάν εξετάσεις καρδιάς στην Καλλιθέα

Ξεκίνησε το ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα μέτρησης Καρδιαγγειακού Κινδύνου στο Δημαρχείο της Καλλιθέας και την Πλατεία Κύπρου.

Στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Δήμος Καλλιθέας, διοργανώνει με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς και σε συνεργασία με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, δράσεις για τους κατοίκους και Δημότες του.

Πρόκειται για το Δωρεάν Πρόγραμμα Μέτρησης Καρδιαγγειακού Κινδύνου που περιλαμβάνει λήψη δημογραφικών στοιχείων, μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης και καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών που θα πραγματοποιηθούν στο Αίθριο του Δημαρχείου (Ματζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα) από τις 9 -12 Οκτωβρίου από τις 9 πμ έως τις 14:00 και στην Πλατεία Κύπρου στις 9 ,11 και 12 Οκτωβρίου 2012 από τις 6 μμ έως τις 8 μμ με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των ενδιαφερομένων ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακόμη, θα οργανωθούν Σεμινάρια Βασικής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης τα οποία απευθύνονται σε εργαζόμενους του Δήμου Καλλιθέας, επαγγελματίες Υγείας (ιατρούς, φαρμακοποιούς, φυσικοθεραπευτές, κ.ά) που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Καλλιθέας αλλά και προπονητές, αθλητές του αθλητικού οργανισμού Καλλιθέας.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Για πληροφορίες και αιτήσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Δημαρχείου Καλλιθέας στο 213 2070300 .

Πηγή

10 Οκτωβρίου, 2012 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.