organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ελληνικό: Συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη για καλό σκοπό

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μια μοναδική συναυλία στον Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης στην πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 με τα τραγούδια της ζωής της!

Η παράσταση “Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ”, μετά τα απανωτά sold out και την παράσταση των παραστάσεων στην Αθήνα, αλλά και στην Κύπρο, έρχεται στην πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό για μια μοναδική εμφάνιση. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη υπόσχεται μια χορταστική συναυλία γεμάτη από τα “κλασσικά”, μεγάλα της τραγούδια, αλλά και με τα δύο καινούρια τραγούδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από το προσωπικό της label rEAct στην Panik Records: το ατμοσφαιρικό τραγούδι “Αν ξημέρωνε” (στίχοι-μουσική: Κωνσταντίνος Σακκάς), αλλά και το τραγούδι “Την ίδια στιγμή να ζούμε” (μουσική: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, στίχοι: Λήδα Ρουμάνη) για το οποίο η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπράτει με το γκρουπ των ΤΑΚΙΜ.

Μαζί της επί σκηνής οι σπουδαίοι σολίστες Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα).

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στον Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης στην πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό,με τα τραγούδια της ζωής της, τα τραγούδια της ζωής μας τελικά.

Αντί εισιτηρίου οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν κατά την είσοδο τους φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο και τρόφιμα(ζυμαρικά ,γάλα εβαπορέ, τοματοχυμούς ,κονσέρβες).

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη
Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη
Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Ηχόχρωμα & Λήδα Ρουμάνη

Πηγή

21 Σεπτεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.