organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κάλεσμα εθελοντών καθηγητών για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Από την ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, με την υπ΄αριθ. 250/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του , θα λειτουργήσει και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο, στο κτήριο του 3ου Λυκείου Αργυρούπολης, απογευματινές ώρες . Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους μαθητές του Δήμου μας και τους οικονομικά ασθενέστερους εξ΄αυτών και να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες στα παιδιά της πόλης μας. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου βοηθώντας τους στην κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης με στόχο την βελτίωση της σχολικής τους επίδοσης και περαιτέρω της επιτυχίας τους στις εξετάσεις που μετέχουν.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και της Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν εθελοντές, τελειόφοιτοι και πτυχιούχοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών τμημάτων των Παν/μίων διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι ακούραστα και ανιδιοτελώς προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο.

Ενόψει του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για την Σχολική Χρονιά 2018-2019, καλούμε:

1)Εθελοντές Καθηγητές για διδασκαλία μαθημάτων Β΄θμιας Εκπαίδευσης

2) Εθελοντή/ες για γραμματειακή Υποστήριξη (απογευμ. ώρες)

για να πλαισιώσουν την ανωτέρω δράση.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την διαθεσιμότητά σας στο link
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKvWNNGjoKZPZ9bG6p_00-1EbTmkl9dIMInGHRhUxW7oFPgA/viewform?usp=send_form

Τηλ. επικοινωνίας 2132018700-εσωτ 410 και 2132018782
φαξ 2132018796
Email:tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr

Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κος Ευάγγελος Νικοθόδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Θωμάς Κατσαγώνης.

Πηγή

17 Σεπτεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.