organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει μία ακόμα χρονιά το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, προκειμένου να στηρίξει τις οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου προετοιμάζει τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας για τις σχολικές εξετάσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Tα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προσφέρονται δωρεάν στους μαθητές και στηρίζονται στην εθελοντική προσφορά των καθηγητών και στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ. Γι αυτό το λόγο και προκειμένου να υπάρχει κάλυψη του συνόλου των μαθημάτων, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προσκαλεί τους καθηγητές που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου να καλέσουν το Γραφείο Παιδείας στο 213 2036254, από τις 08.00 έως τις 14.00.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς για τα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα μπορούν να παραλάβουν και να καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου, έως την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου:

Στο Δημαρχείο Μοσχάτου, Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου και στο Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου,από τις 08.00-14.00, ή να στείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση που βρίσκεται στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr στο email: 2sedmt@0168.syzefxis.gov.gr με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ».

Πηγή

13 Σεπτεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.