organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δωρεάν άθληση για ΑμεΑ στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

Αθλητικό πρόγραμμα για ΑμεΑ, πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του «Προγράμματος Άθληση για Όλους», περιόδου 2016-2017.

Το πρόγραμμα που είναι δωρεάν, αποσκοπεί στην κινητοποίηση των ΑμεΑ που επιθυμούν και μπορούν να αθληθούν με σκοπό τη δημιουργική τους απασχόληση. Είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις δυνατότητες και περιλαμβάνει ήπιες ασκήσεις που θα υλοποιούνται από Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με σχετική εμπειρία.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή για καλύτερη εποπτεία, έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τις κοινές ανάγκες των ατόμων και είναι ανοιχτά σε οποιοδήποτε άτομο με ειδικές ανάγκες (νοητική υστέρηση – Σύνδρομο Down) επιθυμεί να συμμετέχει.

Κατόπιν αξιολογήσεως από εξειδικευμένη προπονήτρια, και εφόσον τα άτομα αυτά είναι κινητικά κατάλληλα, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες πάνω στον αθλητισμό.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται ή στην Γραμματεία του Δημαρχιακού Καταστήματος Αλιάρτου ή στο Δημοτικό Κατάστημα Θεσπιέων καθημερινά 09:30 – 12:00 έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22683-50.235 (Μαρίνα Λέτη)

Πηγή

28 Νοεμβρίου, 2016 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.