organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Συμμετοχή Δήμου Χανίων στο Let’s Do it Greece 2018

O Δήμος Χανίων συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στη δράση “Let’s do it Greece”, η οποία κορυφώνεται την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, ενώνοντας την Ελλάδα στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, που οργανώνεται και συντονίζεται αποκλειστικά από εθελοντές.

Μεγάλος στόχος, μέχρι το 2021, ποσοστό μεγαλύτερο του 5% του ελληνικού πληθυσμού, να συμμετάσχει σε δράσεις στις 13 περιφέρειες και τους 325 Δήμους της χώρας. Το πρώτο βήμα θα γίνει φέτος, όπου η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 150.000 εθελοντές πανελλαδικά. Η θεματική είναι «Νεολαία και Εθελοντισμός», με τα Πανεπιστήμια, τους φοιτητές και τους νέους της χώρας στο επίκεντρο της εκστρατείας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Χανίων καλεί όλους τους δημότες να υποστηρίξουν και να συμμετάσχουν τις εκδηλώσεις, που προγραμματίζονται για την προστασία και διαφύλαξη του φυσικού μας περιβάλλοντος. Οι ενδιαφερόμενοι (πολίτες & φορείς), που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη φετινή εκστρατεία, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: d-perivallon@chania.gr

Αναλυτικές πληροφορίες, προτεινόμενα σχέδια και υποστηρικτικό υλικό της δράσης είναι διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο www.letsdoitgreece.org.

Ας δείξουμε όλοι μαζί την όμορφη, καθαρή και δημιουργική πλευρά του τόπου μας!

Πηγή

19 Απριλίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.