organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Μαρκόπουλο: Δωρεάν μαστογραφία και τεστ Pap για όλες τις γυναίκες

Ο δήμος Μαρκοπούλου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» και σε συνεργασία με το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», ξεκινά πληθυσμιακό έλεγχο, για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον δήμο.

Στόχος του προγράμματος αυτού, είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω, επιπροσθέτως με μαστογραφία.

Η ειδική αυτοκίνητη μονάδα στην οποία γίνονται οι εξετάσεις, θα βρίσκεται από την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, έως και το Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018, στον αύλειο χώρο του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου (Χαρ. Νικολάου & Α. Κουμπή, Μαρκόπουλο Μεσογαίας).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με τον δήμο Μαρκοπούλου, στο τηλέφωνο 22990 71706 (κυρία Τόνια Μαμούρη), για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι τόσο τα προσωπικά στοιχεία, που θα τους ζητηθούν για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, όσο και τα αποτελέσματα αυτών, τηρούνται αυστηρά, υπό όρους εχεμύθειας και σεβασμού των προσωπικών και ιατρικών δεδομένων!

Πηγή

20 Φεβρουαρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.