organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Λέσβος: Tμήμα υποστήριξης Ελεύθερου Σχεδίου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Τμήμα υποστήριξης στο Ελεύθερο Σχέδιο (Πανελλαδικώς εξεταζόμενο ειδικό μάθημα), πρόκειται να λειτουργήσει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Λέσβου, το οποίο λειτουργεί με την εθελοντική προσφορά καθηγητών διαφόρων ειδικοτήτων, όπως ενημερώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης . Το εν λόγω τμήμα απευθύνεται σε μαθητές της Τρίτης Λυκείου (Γενικού & ΕΠΑΛ).

Οι μαθητές που φοιτούν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορούν να το δηλώσουν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην υπεύθυνη κ. Λαγουτάρη 22510-27501 εσωτ. 1.

Όσοι από τους μαθητές δεν φοιτούν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και οι γονείς τους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες μπορούν καταθέσουν αίτηση εγγραφής από σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στην έδρα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αγίας Ειρήνης 10, στην κ. Λαγουτάρη ή να ζητήσουν πληροφορίες στο 22510-27501.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι μαθητές που το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 8.000,00 ευρώ με ένα παιδί, τις 10.000 με δύο παιδιά κ.λ.π.

Θα συνεκτιμηθούν κοινωνικά κριτήρια (παιδιά μονογονεϊκών, πολυτέκνων κ.λ.π.).

Πηγή

25 Ιανουαρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.