organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Καρδίτσα: Αγώνες δρόμου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Αθλητική εκδήλωση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου οργανώνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσιο κοινωνικής δράσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων που θα πραγματοποιηθεί στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας με στόχο να αποτελέσει θεσμό για την Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα, με απόφαση του Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε.(312/11/4/2017) και σε συνεργασία με τον Αστικό μη Κερδοσκοπικό Φορέα “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” στις πρωτεύουσες των νομών θα οργανωθούν αγώνες δρόμου και οι δρομείς αντί συμμετοχής θα προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα συγκεντρωθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της κάθε διοργανώτριας πόλης.

Ο Δήμος Καρδίτσας θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη αθλητική – κοινωνική δράση διοργανώνοντας αγώνες δρόμου 5000μ. και 10000μ., την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 09:00 το πρωί, με σκοπό την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας και τη στήριξη των κοινωνικών μας δομών.Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Αντωνίου.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο από τον ΣΚΑΙ.

Πηγή

17 Οκτωβρίου, 2017 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.