organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Σπάρτη: Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς για εθελοντική συμμετοχή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Τις πόρτες του ανοίγει, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σπάρτης συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και προσφέροντας με συνέπεια μαθήματα γενικής παιδείας όλων των τάξεων του Γενικού Λυκείου καθώς και τα εξεταζόμενα στις Πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους.

Στο πλαίσιο αυτό η δημοτική αρχή καλεί και φέτος εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και καθηγητές ξένων γλωσσών, να δηλώσουν και πάλι την εθελοντική συμμετοχή τους στην προσπάθεια.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Σπάρτης και μια από τις πρωταρχικές δομές του, καθώς έχει διπλό στόχο: αφενός να ανακουφίσει τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να προσφύγουν σε ιδιωτικά φροντιστήρια και αφετέρου να κινητοποιήσει νέoυς, και όχι μόνο επιστήμονες, να προσφέρουν ανιδιοτελώς στα παιδιά της πόλης της Σπάρτης.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας στη κα. Μαχαίρα Παναγιώτα, και κα. Μπάμπουλα Βασιλική στο τηλέφωνο 2731022226 εσ.121,122,123 .

Πηγή

15 Σεπτεμβρίου, 2017 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.