organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου σας προσκαλεί τον μήνα Σεπτέμβριο σε πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017 – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

* Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην Λίμνη του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας:
Θεατρική Παράσταση «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» από την Θεατρική ομάδα της Ανοιχτής Αγκαλιάς Α.Με.Α., σε συνεργασία με την Τέχνη & Ένταξη Κοιν.σε.π.

Συναυλία με νεανικά μουσικά σχήματα της πόλης μας, δίπλα στην λίμνη του Άλσους.

* Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην Λίμνη του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας:
Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη μαζί με τους νέους τραγουδοποιούς Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη σε μια μεγάλη συναυλία στο Άλσος.

* Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια (Περιοχή Απομάχων), στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ Γειτονιάς:
Παιδική θεατρική παράσταση «ΠΙΝΟΚΙΟ» του Νίκου Λημνιού. Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Παράσταση μαγικών.

* Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία Γεννηματά-συνοικία Ειρήνης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ Γειτονιάς:
Παιδική θεατρική παράσταση «Η ΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» της Κοραλίας Τσόγκα από το θέατρο Πρόβα. Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Παιχνίδια, διαγωνισμοί και χορογραφίες με τον μάγο.

* Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία Χρυσαλίδος στη Νέα Χαλκηδόνα, στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ Γειτονιάς:
Παιδική θεατρική Παράσταση «ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ» του Νίκου Λημνιού. Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Διασκέδαση για τα παιδιά με τον μάγο.

* Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Αίθριο «Αντώνης Τρίτσης» στη Νέα Χαλκηδόνα (Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας, οδός Αγίων Αναργύρων):
Θεατρική παράσταση «Ο Αφελής» του Δημήτρη Ψαθά από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου.

* Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην παιδική χαρά επί της οδού Πεταλά, στη Νέα Χαλκηδόνα, στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ Γειτονιάς:
Παιδική θεατρική παράσταση «ΜΑΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ». Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Διασκέδαση με τον μάγο.

* Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην Λίμνη του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας:
Θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου» με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη και τον Ζαχαρία Καρούνη.

* Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια:
Παιδική θεατρική Παράσταση «Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ» του Νίκου Λημνιού. Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Διασκέδαση με τον μάγο.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Μπορείτε να φέρετε συσκευασμένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Πηγή

16 Αυγούστου, 2017 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.