organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Άνω Τούμπα: Δωρεάν μαθήματα αγγλικών

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών στην 3η ηλικία για αρχάριους στη Δημοτική Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος “ΣΥΝενεργώ: εκπαιδεύομαι, συμμετέχω, προσφέρω” που υλοποιείται από την ethelon με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, σε συνεργασία με το τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Απευθύνονται σε άτομα άνω των 55 ετών που δε γνωρίζουν καθόλου τη γλώσσα και θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις Αγγλικών.

Οι θεματικές των μαθημάτων είναι:
–Εισαγωγή, αλφάβητο, χαιρετισμοί
–Επικοινωνία στο ταξίδι
–Επικοινωνία στην έξοδο
–Βασική επικοινωνία στην πόλη

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 9:30-10:30 π.μ. για διάστημα 4 εβδομάδων.

Για τη συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική η εγγραφή στη βιβλιοθήκη, με την επίδειξη της ταυτότητάς σας. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή, η οποία γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στη Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό στους συμμετέχοντες όπως επίσης και βεβαίωση παρακολούθησης με την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά τμήμα τα 10 άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής στη Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας, Γρ. Λαμπράκη 187. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο http://www.synenergo.gr ή στην κα.Προβοπούλου στο τηλ. 6977769351 ή synenergo@ethelon.org.

Πηγή

1 Ιουνίου, 2017 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.