organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κυριακή χωρίς Μεσάζοντες στον Κορυδαλλό

Συνεχίζεται η επιτυχημένη δράση του Δήμου Κορυδαλλού «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες» με αγορά προϊόντων απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς στο χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ, Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, 9.00 έως 12.30.

Η δράση, πραγματοποιείται κάθε 3 εβδομάδες περίπου, ενώ οι δημότες ενημερώνονται εγκαίρως για τα προϊόντα που θα διατίθενται και τις τιμές τους. Από αυτή την Κυριακή, για λόγους ασφαλούς διέλευσης του κοινού, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων των αγοραστών στο χώρο πραγματοποίησης της δράσης.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν μεταξύ άλλων είναι: ελαιόλαδο, αλεύρι από την Καλαμπάκα, λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια, ρόδια, τσίπουρο, αυγά από τα Μέγαρα, πατάτες, και φασόλια γίγαντες, Νευροκοπίου, ρύζι, χαλβάς παραδοσιακός, ταχίνι, λουκούμια, ελιές από το Πήλιο, ζυμαρικά και παραδοσιακά προϊόντα από τα Ίσθμια Κορίνθου και την Αράχωβα, κρασί Νεμέας, προϊόντα Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιάτου Κορινθίας, παραδοσιακές μαρμελάδες, τυροκομικά προϊόντα Καρπενησίου, μέλι από την Αργολίδα και την Αρκαδία, όσπρια από τα Φάρσαλα, κρητικό μέλι, κλπ.

Όλα τα προϊόντα που διατίθενται στη δράση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, ενώ οι διοργανωτές παρακαλούν τους καταναλωτές να ζητούν αποδείξεις. Επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Πηγή

12 Φεβρουαρίου, 2016 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.