organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Λάρισα: Ξεστολίζοντας το Δέντρο Αλληλεγγύης

Τα φετινά Χριστούγεννα η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας- Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα στόλισε ένα χριστουγεννιάτικο«ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», στο φουαγιέ του Μουσείου, γεμάτο με εικαστικά στολίδια, έργα πολύ μικρού μεγέθους με την υπογραφή του κάθε καλλιτέχνη, που σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 22η Δεκεμβρίου, ανταλλάχθηκαν με συγκεκριμένα είδη τροφίμων.

Επειδή, οι γιορτές έφτασαν στο τέλος τους και το «Δέντρο της Αλληλεγγύης» έχει μερικά ακόμη «στολίδια»-έργα τέχνης, καλούνται, όσες και όσοι επιθυμούν, να «ξεστολίσουν» το Δέντρο μας, να φέρουν και να ανταλλάξουν τα είδη τροφίμων με κάποιο από αυτά συνδράμοντας έτσι σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο αριθμός των έργων που έχουν μείνει μετά τη πρώτη διαδικασία κλήρωσης είναι περιορισμένος.

Τα είδη που τελικά θα συγκεντρωθούν θα σταλούν σε κέντρο υποδοχής προσφύγων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν μία σακούλα με διάφορα είδη (ενδεικτικά αναφέρουμε, πάνες νούμερο 1-6, μπισκότα, παστέλια, παιδικές τροφές σε βαζάκι, μωρομάντηλα, γάλα εβαπορέ, κλπ) και να την ανταλλάξουν με ένα «στολίδι»-μικρό έργο του «Δέντρου Αλληλεγγύης»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2410 621205.

Πηγή

13 Ιανουαρίου, 2016 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.