organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κυπαρισσία: Δωρεάν μαθήματα από την Φιλαρμονική

Μια ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας προστίθεται στο Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Στα τμήματα της Φιλαρμονικής μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας ή μουσικών γνώσεων. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας να μπορεί γρήγορα και εύκολα να μάθει τη θεωρία της μουσικής και κάποιο όργανο που σύντομα θα μπορεί να παίξει με την Φιλαρμονική.

Τα όργανα που διδάσκονται είναι: κλαρινέτο, φλάουτο, τρομπέτα, τζένις, κόρνο, σαξόφωνα, αλτικόρνο, ευφώνιο, τρομπόνι, μπάσο, κρουστά (τύμπανα, μεταλόφωνο κ.ά.). Υπεύθυνοι για τη διδασκαλίας είναι ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Κωνσταντίνος Κτενάς και οι: Αλίκη Βασιλάκου, Σοφία Ανδρίτσου, Κωνσταντίνα Παπαγιαννοπούλου.

Σημειώνεται ότι τα όργανα καθώς και οι στολές παρέχονται από την Φιλαρμονική.

Πρόγραμμα μαθημάτων

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα μαθήματα θα γίνονται ως εξής:
Φιλαρμονική: Δευτέρα- Πέμπτη 6-8 μ.μ.
Πρόβες Φιλαρμονικής: Τρίτη & Πέμπτη 8-9 μ.μ.
Τμήμα Παιδικής Φλογέρας: Τετάρτη 6-7 μ.μ.
Παιδική Χορωδία: Παρασκευή 6-7 μ.μ.
Τετράφωνη Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων (και παιδιά Λυκείου): Δευτέρα 8-10 μ.μ.
Τμήμα μουσικής προπαιδείας (ORFF) για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 3-6 ετών: Παρασκευή 7-8 μ.μ. (το μοναδικό με αμοιβή).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 27610 25120 και 6944-368558 και Καθημερινά στο Γραφείο του Κέντρου Νέων Γιαννιτσοχωρίου Τηλ: 6936-169878 & 6989-432916.

Πηγή

11 Ιανουαρίου, 2016 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.