organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Θεατρική Παράσταση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κορδελιού Ευόσμου

Τον κοινωνικό χαρακτήρα της τέχνης αναδεικνύει για ακόμη μια φορά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προσκαλώντας τους δημότες να παρακολουθήσουν τη Θεατρική παράσταση «Αν μπορείς κλέψε περισσότερο» της Θεατρικής Ομάδας «Ελπίδα» και να προσφέρουν αντί εισιτηρίου τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η παράσταση, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, θα δοθεί την Κυριακή 24 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου.

«Ο σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι διττός. Αφενός να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει τους δημότες για τη στήριξη και συμπαράσταση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του δήμου μας και αφετέρου να αναδείξει την κοινωνική διάσταση της τέχνης, η οποία ούσα αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνικής πραγματικότητας οφείλει να μεριμνά για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Βασίλης Ταλατάς.

Πηγή

22 Μαΐου, 2015 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.