organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Νέο ραντεβού στο Βύρωνα από το «Χωριό Παραγωγών»

Πιστό στο ραντεβού του με το καταναλωτικό κοινό, το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα ανοίγει ξανά τις πύλες του την Κυριακή 13 Ιουλίου.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, 26 παραγωγοί-συνεταιρισμοί διαθέτουν περισσότερα από 200 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, απευθείας στους καταναλωτές, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν: ελαιόλαδο, ελιές, ξηρούς καρπούς (καρύδια, αμύγδαλα, φιστίκια), γαλακτοκομικά προϊόντα, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αυγά, φρούτα εποχής (βερίκοκα, ροδάκινα) και εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, λεμόνια), πίτες, όσπρια, μανιτάρια, παξιμάδια, λουκάνικα, κρασί, σταφίδα, σάλτσα τομάτας, κουλούρια, χαλβά και παραδοσιακά προϊόντα Τήνου.

Η επόμενη συνάντηση του Χωριού Παραγωγών θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου.

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Πηγή

11 Ιουλίου, 2014 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.