organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, προκαλούν τους πολίτες, να γίνουν εθελοντές στην εκστρατεία τους και να ζήσουν για τρίτη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και γεμάτα χρώματα καλοκαίρι.

Όπως ενημερώνουν, από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2014, στο χώρο των Παιδικών-Εφηβικών Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, ξεκινά μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας.

Εθελοντές στη συγκεκριμένη προσπάθεια μπορούν να γίνουν, όσοι αγαπούν τη Βιβλιοθήκη της περιοχής τους και θέλουν να συμμετέχουν στις δραστηριότητά της , θέλουν να μοιράζονται, να βοηθούν να μαθαίνουν και να δημιουργούν.

Μπορούν επίσης, να γίνουν μέλη της μεγάλης παρέας των εθελοντών, και να βάλουν τη δική τους πινελιά στη λειτουργία της Βιβλιοθήκης τους, αν τους αρέσει το διάβασμα, η μουσική, η φυσική, η ζωγραφική, αν έχουν διάθεση για παιχνίδι, κέφι, γέλιο, χαρά, και αν τους αρέσει να προσφέρουν στα παιδιά από το περίσσευμα του χρόνου τους.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Απριλίου 2014.

Πηγή

24 Μαρτίου, 2014 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.