organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Από την ανακοίνωσή τους στο Facebook:

«Δίνουμε αίμα, προσφέρουμε ζωή» τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στο Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, από τις 14:00 έως τις 19:00, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης (ΚΕΦΑ – Ηρακλείου 20, Πλατεία Μακρυγιάννη).

Σκοπός είναι η αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές. Σας καλούμε να δώσετε αίμα, δίνοντας παράλληλα ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν τεράστια ανάγκη.
Φωτογραφία: Εθελοντική αιμοδοσία «Δίνουμε αίμα, προσφέρουμε ζωή» τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στο Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, από τις 14:00 έως τις 19:00, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης (ΚΕΦΑ – Ηρακλείου 20, Πλατεία Μακρυγιάννη). Σκοπός είναι η αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές. Σας καλούμε να δώσετε αίμα, δίνοντας παράλληλα ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν τεράστια ανάγκη.

Πηγή

16 Δεκεμβρίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.