organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δήμος Ιλίου: Κάλεσμα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που με τη σειρά του στηρίζει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα διαβίωσης, απευθύνουν στους πολίτες, ο Δήμος Ιλίου και η Κοινωνική Υπηρεσία.

Στο πλαίσιο αυτό την εβδομάδα από 9 έως 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρες 09:00-17:00 καθημερινά, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που βρίσκεται επί των οδών Ικάρου 28 & Κάλχου.

Οι πολίτες, κατά την επίσκεψή τους, θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις κοινωνικές δομές του Δήμου Ιλίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή Παροχής Συσσιτίου, Τράπεζα Χρόνου, Γραφείο Διαμεσολάβησης και Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο) οι οποίες συστεγάζονται, και να πληροφορηθούν αναλυτικά για όλες τις δράσεις και τα προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής που ασκεί ο Δήμος , από επιστημονικό προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες υπάρξει η δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας, με το Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Βαγγέλη Αυγουλά, στα τηλέφωνα 213 20 30 013 & 213 20 30 042.

Πηγή

9 Δεκεμβρίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.