organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

“Δώσε την Κάρτα BabyFeat” σε μια οικογένεια

Από την σελίδα τους στο Groopio:

Στο Κέντρο BabyFeat ανταλλάσσουμε και χαρίζουμε παιδικά, βρεφικά και νεανικά είδη, είδη για την εγκυμονούσα μαμά και ότι χρειάζεται μια οικογένεια για να υποδεχτεί ένα νέο μέλος της! Όλα τα ανταλλάξιμα είδη είναι καθαρά, περιποιημένα, χωρίς φθορές, επιλεγμένα με αγάπη και φροντίδα.

Στo BabyFeat οικογένειες ανταλλάσσουν όσα χρειάζονται με ένα απλό σύστημα πόντων/feats – χωρίς γραφειοκρατεία και συμμετέχουν σε δωρεάν δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Είμαστε ανοιχτά 6 μέρες την εβδομάδα (και τις Κυριακές), κάνουμε αποστολές παιδικών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στόχος μας είναι το Κέντρο να αποτελέσει πρότυπο το οποίο να μπορεί να αναπαραχθεί σε πόλεις σε όλη την χώρα.

Στην 1η πετυχημένη μας εκστρατεία στο groopio καταφέραμε να συλλέξουμε το 50% του στόχου μας και καλύψαμε τα έξοδα της ΔΕΗ έως σήμερα.

Τώρα ζητάμε την συνδρομή σας για να συνεχίσουμε δυναμικά το έργο μας!

Με την δική σας στήριξη 450 οικογένειες θα μπορέσουν για 6 μήνες να ανταλλάσσουν τα παιδικά είδη των παιδιών τους και να παρακολουθούν σεμινάρια, εργαστήρια και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια που λαμβάνουν μέρος στο Κέντρο BabyFeat χωρίς χρέωση. Με την Κάρτα BabyFeat μπορεί μια οικογένεια να κάνει οικονομία στον οικογενειακό της προϋπολογισμό από 500€-1000€ το 6μηνο απλά ανταλλάσσοντας τα παιδικά τους είδη που δεν τους κάνουν πια.

Πετυχαίνοντας τον στόχο μας για 7.500 ευρώ θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τις πόρτες ανοιχτές, τα φώτα αναμμένα, internet για ένα χρόνο και θα προσφέρουμε σε 450 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα την εξαμηνιαία Κάρτα φίλων BabyFeat των 15 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ.

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες

26 Νοεμβρίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.