organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Προϊόντα της Ελληνικής γης σε χαμηλές τιμές από τον Δήμο Βριλησσίων

Για 8η φορά το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 διοργανώνει την διάθεση δεκάδων ελληνικών αποκλειστικά προϊόντων σε χαμηλές τιμές απευθείας από τους παραγωγούς.

Σε σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Βριλησσίων αναφέρει :

«Ο Δήμος Βριλησσίων, αντιλαμβανόμενος τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που η αντιμετωπίζει η χώρα μας και τις συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά όλοι οι πολίτες για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα, συνεχίζει τις δράσεις για την ενίσχυση των νοικοκυριών αποδεικνύοντας έτσι ότι οι βριλησσιώτες είναι και παραμένουν μια κοινωνία αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Έτσι λοιπόν ο Δήμος Βριλησσίων για 8η φορά οργανώνει την διάθεση δεκάδων ελληνικών αποκλειστικά προϊόντων σε χαμηλές τιμές απευθείας από τους παραγωγούς το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013.

Οι δράσεις αυτές είναι «ανοιχτές» σε όλους τους πολίτες και πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό την ενίσχυση των νοικοκυριών.

Όσοι πάντως επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημότη στα τηλέφωνα 2132050500 και 2132050599 ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Βριλησσίων www.vrilissia.gr»

Πηγή

22 Νοεμβρίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.