organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Τρίκαλα: Από σήμερα Τρίτη οι νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Από σήμερα Τρίτη 15 και έως την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013, θα γίνονται δεκτές από τους ενδιαφερόμενους, οι νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Από τον Απρίλιο του 2012, που ξεκίνησε η λειτουργία της συγκεκριμένης κοινωνικής δομής έως σήμερα, έχουν εξυπηρετηθεί 370 οικογένειες που αντιμετωπίζουν, έκτακτες και άμεσες ανάγκες επιβίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στοχεύοντας στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας στήριξης όλο και περισσότερων πολιτών, ο Δήμος Τρικκαίων, καλεί για μια ακόμη φορά όλους όσοι μπορούν και επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα, υποδήματα, ρούχα, κλινοσκεπάσματα, λευκά είδη και παιδικά παιχνίδια.

Η δομή στηρίζει την λειτουργία της σε εθελοντικές προσφορές ,που πραγματοποιούνται από μη κυβερνητικές οργανώσεις, τοπικές βιομηχανίες, επιχειρήσεις και καταστήματα, από φιλανθρωπικά σωματεία και φορείς του Δήμου μας, από ευαισθητοποιημένους πολίτες , με κοινό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Πηγή

15 Οκτωβρίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.