organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Φεστιβάλ και προβολές ταινιών με άδειες Creative Commons στο Hackerspace.gr

Το Nordic Creative Commons Film Festival είναι το πρώτο Νορβηγικό Φεστιβάλ Ταινιών Creative Commons, το οποίο ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου. Το Φεστιβάλ, επιχειρεί να αναδειχτούν οι νέες δυνατότητες διανομής και προβολής ταινιών, που γεννήθηκαν στην ψηφιακή εποχή, αλλά και να προβληθούν δημιουργοί που έχουν επιλέξει να διαμένουν το έργο τους ελεύθερα.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται παγκοσμίως σε 18 χώρους με τις επίσημες προβολές να οργανώνονται με τη μέθοδο του crowdsoursing, δηλαδή από δημιουργούς που προσφέρουν τις ταινίες τους και ενδιαφερόμενους σε όλο τον κόσμο που αναλαμβάνουν να φιλοξενήσουν τις προβολές.

Στην Αθήνα τον ρόλο αυτό του οικοδεσπότη θα υλοποιήσει το Hackerspace.gr που θα πραγματοποιήσει προβολές στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 8 ταινίες μικρού μήκους, 5 ντοκιμαντέρ και 2 ταινίες μεγάλου μήκους με αγγλικούς υπότιτλους.

Η είσοδος για τις προβολές θα είναι ελεύθερη, αλλά για την καλύτερη διαχείριση του χώρου απαιτείται κράτηση θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών, αλλά και για κρατήσεις, επισκεφτείτε το: http://hackerspace.gr/wiki/Nordic_CC_Film_Festival_2013

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες
Το Hackerspace.gr στο Οργάνωση 2.0

4 Σεπτεμβρίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.