organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

5 & 6 Σεπτεμβρίου: Φθινόπωρο για τέταρτη φορά στο Καλλιτεχνείο

“Παράδοση δεν είναι μόνο αυτό που μας παραδίδεται, αλλά και αυτό που παραδίδουμε. Παράδοση δεν είναι μόνο για να τη σεβόμαστε μουσειακά, αλλά είναι μια καθημερινότητα που πηγάζει από τις ανάγκες του γλεντιού, της λύπης, της αγάπης, της διατροφής.”

Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκινούμε μετά το πάρτι της MOKA για έναν Σεπτέμβρη που ανατρέχει σε ένα μέρος της παράδοσής μας (από αυτή της δημοτικής και της λαογραφίας έως αυτής του 20ού αιώνα). Με ιδιαίτερο άξονα τη μουσική ως εκείνη που μιλάει πιο άμεσα στους ανθρώπους θα κυλήσει ο Σεπτέμβρης. Αλλά αυτό σηματοδοτεί και την έναρξη της περιόδου 2013-2014 η οποία θα ισορροπεί ανάμεσα στο σύγχρονο και τις νέες προτάσεις κι αναγνώσεις και στο παλαιότερο και τη φιλοσοφία του, δηλαδή στην παράδοση (και αυτή που μάς δίνουν οι προηγούμενοι και αυτή που αφήνουμε στους επόμενους).

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2013
Καλλιτεχνείο+
Μουσική (εναλλακτική και παραδοσιακή) στην αυλή του Καλλιτεχνείου, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε και για τα νέα τμήματα, τις ομάδες και τα μαθήματα στο Καλλιτεχνείο (και να συμμετάσχετε)
Προσέλευση από τις 20.00

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013
Παραδοσιακό γλέντι
Πολλή μουσική, μεζέδες με συνταγές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και ποτά χειροποίητα σε μια βραδιά που αντιστοιχεί θεματικά στην περυσινή Latin, δηλαδή μια βραδιά που πρέπει όλοι να χορέψουμε “σε χορούς κυκλωτικούς”, ένα σχήμα που αναδεικνύει, μα και προωθεί την ενότητα, τη συνεργασία και την κοινή χαρά!
Προσέλευση από τις 20.00

*Είσοδος ελεύθερη!

Πηγή

3 Σεπτεμβρίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.