organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Την Κυριακή 7 Ιουλίου το νέο ραντεβού στο «Χωριό παραγωγών» του Βύρωνα

Το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα ανοίγει και πάλι τις πύλες του την Κυριακή 7 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση λειτουργίας του για φέτος και δίνοντας ξανά ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν απευθείας, χωρίς μεσάζοντες, περισσότερα από 135 εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας ελληνικά προϊόντα, που διαθέτουν σε ανταγωνιστικές τιμές, 22 παραγωγοί-συνεταιρισμοί από όλη τη χώρα.

Ειδικότερα, στην 11η κατά σειρά συνάντηση με τους παραγωγούς, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν: ελαιόλαδο, ελιές και πάστα ελιάς, γαλακτοκομικά, ρύζι, πατάτες, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, αφεψήματα και αρωματικά, ξηρούς καρπούς, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, αυγά, χαλβά, λουκούμια, πορτοκάλια, παξιμάδια, ρακόμελο, κρασί, σαλιγκάρια, σταφίδα, σάλτσα ντομάτας, κουλούρια, παραδοσιακά προϊόντα Τήνου και λουκάνικα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες

4 Ιουλίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.