organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κορυδαλλός: Κοινωνία του Πολιτισμού σημαίνει Κοινωνία Αλληλεγγύης

Συνεχίζεται η συγκέντρωση Τροφίμων, Φαρμάκων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Κορυδαλλού, για την ενίσχυση του Προγράμματος «Στηρί-ΖΩ». Οι προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες εκδηλώσεις στις οποίες οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και να τα παραδώσουν στον ειδικό χώρο είναι:

• Τετάρτη 19/6, ώρα 20:30 Γιορτή Αποφοίτησης Παιδικών Σταθμών-Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος»

• Παρασκευή 21 έως Σάββατο 29 Ιουνίου 21η Γιορτή Βιβλίου-Στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου

Συγκέντρωση των ειδών, εκτός από τις εκδηλώσεις, θα γίνεται επίσης σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΕΔΑΠΕ του Δήμου και φυσικά στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου.

Στόχος του προγράμματος είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη και η στήριξη των πολιτών σε μηνιαία βάση προκειμένου να εξασφαλίζουν βασικά είδη καθημερινής διατροφής, ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, αλλά και φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Για την ενίσχυση της οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν φάρμακα, είδη διατροφής (γάλα μακράς διάρκειας, αλεύρι, κονσέρβες, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, λάδι, βρεφικές τροφές, κ.α προϊόντα που δε χρειάζονται ψυγείο) και είδη ατομικής καθαριότητας και υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, χαρτιά υγείας, χαρτοπετσέτες, πάνες).

Πηγή

19 Ιουνίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.