organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ζωγράφου: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά-Κάλεσμα σε εθελοντές

Ο Δήμος Ζωγράφου στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο, με στόχο τη δημιουργία και παροχή ίσων ευκαιριών στην πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθήτριες και μαθητές της πόλης, των οποίων οι οικογένειες δεν δύνανται οικονομικά να υποστηρίξουν τα έξοδα ενός ιδιωτικού φροντιστηρίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ζωγράφου συνεχίζει τη λειτουργία του και για το εκπαιδευτικό έτος 2024-2025 με μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές και μαθήτριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Α΄, Β΄ & Γ΄ Λυκείου), που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου και έχουν ανάγκη πρόσθετης διδακτικής στήριξης.

Σημειώνεται πως εκτός από τις εγγραφές για τα χειμερινά τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβριο του 2024 για τις τάξεις Α΄, Β΄ & Γ΄ Λυκείου, ξεκινούν και οι αντίστοιχες εγγραφές για τα  θερινά τμήματα προετοιμασίας για την Γ΄ Λυκείου που θα λειτουργήσουν από 26 Ιουνίου έως 24 Ιουλίου. Δυνατότητα εγγραφής σε αυτά, έχουν μαθήτριες και μαθητές της Β΄ Λυκείου.

Συγκεκριμένα:

  • Για τα Θερινά Τμήματα Προετοιμασίας Γ’ Λυκείου, οι εγγραφές ξεκινούν στις 22/05/2024 και θα διαρκέσουν ως τις 24/06/2024
  • Για τα Χειμερινά Τμήματα Α’, Β’ & Γ’ Λυκείου, οι εγγραφές ξεκινούν στις 20/06/2024 και διαρκέσουν ως τις 24/07/2024

Είναι πολύ σημαντικό να υπογραμμιστεί πως αυτή η σημαντική Κοινωνική Δομή του Δήμου Ζωγράφου, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί με επιτυχία χάρη στην αμέριστη προσφορά και την αλληλεγγύη εθελοντριών/εθελοντών εκπαιδευτικών – καθηγητριών και καθηγητών όλων των ειδικοτήτων.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ζωγράφου απευθύνει εκ νέου κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους και τις γνώσεις τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2024 – 2025  να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στα τηλέφωνα: 210 – 7486267 από τις 10:00 πμ έως και τις 17:00 μ.μ

Πηγή και αιτήσεις

22 Μαΐου, 2024 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.