organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Αιγάλεω: Εκστρατεία Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Δέρματος

Η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία, για τρίτη χρονιά, συνεχίζει την εκστρατεία ΔΕΡΜΑΪΟΣ, που θεσπίστηκε το 2022, ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αιγάλεω ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες για τη συμμετοχή του Δερματολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βάρβαρα», στην εκστρατεία της ΕΔΑΕ ΔΕΡΜΑΪΟΣ 2024, με δωρεάν προληπτική εξέταση σπίλων η άλλων σημαδιών του δέρματος στους συμπολίτες μας. 

Οι προληπτικές εξετάσεις θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες & ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2132073110 κατά τις ώρες 09:00 – 13:00.

Στην παραπάνω δράση θα διανέμεται ενημερωτικό έντυπο για τη σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του δέρματος και το χαρακτηριστικό πορτοκαλί βραχιόλι του ΔΕΡΜΑΪΟΥ.

Η εκστρατεία ΔΕΡΜΑΪΟΣ, έχει την αρωγή και στήριξη του Υπουργείου Υγείας και στοχεύει να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας για τη σημασία της πρόληψης και ειδικότερα της ετήσιας επίσκεψης στον δερματολόγο για έλεγχο σπίλων ή άλλων σημαδιών.

Πηγή

8 Μαΐου, 2024 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.