organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δωρεάν κύκλος Προληπτικών Ελέγχων για τη Χρόνια Φλεβική Νόσο στον Δήμο Αιγάλεω

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που είχε η δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για τη χρόνια φλεβική νόσο, και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα εξέτασης σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, θα επαναλάβουν τη σημαντική αυτή δράση σε νέα ημερομηνία.

Οι δράσεις προληπτικού ελέγχου και έγκυρης ενημέρωσης για τη χρόνια φλεβική νόσο, εστιάζουν στη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, της πρόληψης και της επιτυχούς αντιμετώπισής της, καθώς στις Δυτικές κοινωνίες φαίνεται να αφορά το 60% των γυναικών και το 40% των ανδρών.

Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Οι προληπτικοί έλεγχοι για τη χρόνια φλεβική νόσο θα διεξαχθούν στα Δημοτικά Ιατρεία – ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αιγάλεω, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 63κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, κατά τις ώρες 12:00 – 15:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του Αγγειοχειρουργού Δρ. Γεώργιου Γαλανόπουλου.

Για περισσότερες πληροφορίες & ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2105319740.

Πηγή

30 Απριλίου, 2024 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.