organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Αγία Παρασκευή: Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση, τον χρόνιο μυοσκελετικό πόνο και τη χρόνια φλεβική νόσο

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και με τη συνεργασία του δικτύου Φαρμακείων Green Pharmacy του προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής (ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.) διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, τον χρόνιο μυοσκελετικό πόνο και τη χρόνια φλεβική νόσο στις 23 και 26 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Χειμάρρας 22) και ώρες 12:00 – 15:00, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις για την χρόνια φλεβική νόσο υπό την ιατρική επίβλεψη του κυρίου Γαλανόπουλου Γεωργίου, Δρ. Αγγειοχειρουργός.
  • Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Χειμάρρας 22) και ώρες 11:00 – 14:00, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις για την οστεοπόρωση υπό την ιατρική επίβλεψη του κυρίου Κυριλή Χρήστο, Χειρ.Ορθοπαιδικό και δωρεάν εξετάσεις για τον χρόνιο μυοσκελετικό πόνο υπό την ιατρική επίβλεψη του κυρίου Μπαλτόπουλου Ιωάννη, Χειρ.Ορθοπαιδικό,

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, τον χρόνιο μυοσκελετικό χρόνο και την χρόνια φλεβική νόσο, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τους. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το σοβαρό αυτό θέμα της υγείας.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα: 210 6547700

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες

18 Απριλίου, 2024 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.