organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δήμος Θέρμης: Θεατρική παράσταση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η Ομάδα τέχνης «ΘΕΑΤΡΑΛΕ» σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα «Τα πάντα ρει» διοργανώνουν στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης, στο Πολιτιστικό Κέντρο τη θεατρική παράσταση του Αλφρέντ Ζερί με τίτλο «Το 6ο πάτωμα», σε διασκευή και σκηνοθεσία του Κορνήλιου Ρουσάκη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης. Αντί εισιτηρίου όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση στηρίζουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 7.30 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θέρμης 2310466691.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Πρόκειται για σύμπραξη της Ομάδας Τέχνης «ΘΕΑΤΡΑΛΕ» με το μουσικό σχήμα «Τα πάντα ρει» που μας μεταφέρει στο Παρίσι, τη δεκαετία του ’30. Μια νέα μέρα ξημερώνει για τους ενοίκους του έκτου πατώματος μιας πολυκατοικίας. Άνθρωποι καθημερινοί, βιοπαλαιστές και καλλιτέχνες που προσπαθούν να επιβιώσουν δίχως να σταματούν να ονειρεύονται και να ελπίζουν.

Το έκτο πάτωμα γεμίζει με τους έρωτες, τις αντιζηλίες, τους ατελείωτους καυγάδες, τις γιορταστικές βεγγέρες, τα απρόσμενα περιστατικά, με χαρούμενες και θλιβερές στιγμές από τις ζωές των ενοίκων του. Μια γλυκόπικρη διαχρονική κωμωδία για τη δύναμη της αγάπης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης. Για την πίστη στο όνειρο. Για το συναρπαστικό παιχνίδι της ζωής με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις-τραγούδια-στίχοι τραγουδιών: Μουσικό σχήμα “Τα πάντα ρει”.

Πηγή

5 Μαρτίου, 2024 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.