organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπλίου: Εγγραφές μαθητών και εθελοντών καθηγητών

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπλίου, ανοίγει τις πόρτες του για 13η συνεχή σχολική χρονιά συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο πραγματοποιούνται μαθήματα Γενικής Παιδείας για το Γυμνάσιο και Λύκειο καθώς και τα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Οι εγγραφές μαθητών/τριών και οι αιτήσεις εθελοντών/τριών θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με αποστολή των αιτήσεων υπογεγραμμένων με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο kfnafpliou@gmail.com

Οι εγγραφές μαθητών/τριών καθώς και οι αιτήσεις των εθελοντών καθηγητών θα πραγματοποιηθούν έως Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023.

Πληροφορίες στο mail: kfnafpliou@gmail.com και στο τηλέφωνο 6973573426.

Ανακοίνωση εγγραφής εθελοντών καθηγητών 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπλίου θα λειτουργήσει και πάλι, τη σχολική χρονιά 2023-2024 με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους και όλες, μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου.

Ευχαριστώ προσωπικά τους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό φροντιστήριο.

Ζητάμε και αυτή τη χρονιά τη σύμπραξή όλων των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης και παρακαλούμε να αποστείλουν με mail στο kfnafpliou@gmail.com: Βιογραφικό σημείωμα, καθώς και να δηλώσουν τα μαθήματα που μπορούν να καλύψουν, όπως και ώρες διαθεσιμότητας ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 6973573426.

Υπεύθυνη Κοινωνικού φροντιστηρίου Ναυπλίου: Δήμητρα Ζερβοπούλου.

Πηγή

25 Μαΐου, 2023 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.