organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Αγία Παρασκευή: Δωρεάν κύκλος ψυχοθεραπείας

Στο τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας (Χειμάρρας 22) παρέχεται δωρεάν κύκλος ψυχοθεραπείας αποτελούμενος από 4-8 συνεδρίες διάρκειας περίπου μίας ώρας από τον Δρ. Μαλαμίδη Πέτρο δια ζώσης και μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Οι συνεδρίες, πέραν της ελληνικής γλώσσας, μπορούν να γίνονται και στα Αγγλικά, τα Ισπανικά και τα Ρουμάνικα.

Ο Δρ. Πέτρος Μαλαμίδης ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του ενασχόληση με την Ψυχολογία το 1994 και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Κλινική Ψυχολογία όπου και αποφοίτησε το 2003. Συνέχισε την έρευνα πάνω στον κλάδο αποκτώντας τον τίτλο του Διδάκτορα το 2010 με την διατριβή «Ανδρογυνία και καταθλιπτικές εκδηλώσεις. Μια συγκριτική μελέτη μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Ελλάδος».

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάστηκε ως ψυχολόγος τόσο σε ιδιωτικές και δημόσιες ψυχιατρικές δομές του Λονδίνου και είναι επιστημονικής συνεργάτης τριών ψυχιατρικών δομών και διευθυντής της ψυχοθεραπευτικής εταιρείας Lohyca (lohyca.com) με έδρα το Λονδίνο. Είναι ενεργό μέλος του Βρετανικού Ψυχολογικού Συλλόγου από το 2008 και αρθρογραφεί σε θέματα ψυχολογίας.

Η ψυχοθεραπευτική του προσέγγιση συνίσταται από τεχνικές χαλάρωσης και εξατομικευμένες υποβολές και ενδείκνυται για την θεραπεία διαταραχών του άγχους, διαταραχών του ύπνου, για την καταπολέμηση φοβιών, κατάθλιψης, σεξουαλικών δυσλειτουργιών και πολλών άλλων ψυχοπαθολογικών εκδηλώσεων.

Πηγή

3 Μαρτίου, 2023 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.